{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Pečené zelné bramboráčky

Bramboráky nemusí být jen smažené na velkém množství oleje. Vyzkoušejte bramboráčky v kombinaci s kysaným zelím, cibulí a brambory. Jsou pečené v troubě, a i přesto krásně křupavé.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Půst jako vzpruha pro organismus i záležitost duchovní a ekologická
Bosá chůze: Přínosy, rizika a pohled odborníků
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email