{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Ořechy: naučte se poznat, zdali jsou kvalitní a nezávadné a jak pak zacházet s cukrovím

Pečení vánočního cukroví je tu a s ním také roste spotřeba nejrůznějších druhů ořechů. Bez nich by mnoho druhů cukroví nemohlo nikdy existovat. Ořechy jsou tedy základem vánočního pečení. Je ale potřeba umět s nimi správně nakládat a dbát o jejich nezávadnost. Jedině tak si můžete naplno vychutnat všechny vánoční dobroty a neriskovat zdravotní potíže. Jak poznáte, že ořechy nejsou úplně fit? A jak předejít nejrůznějším neduhům, které ořechy postihují?

  • Vánoce
  • cukroví

Mohlo by vás zajímat

Jak zasklení balkonu ovlivňuje kvalitu vzduchu v bytě a vznik plísní
Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email