{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Kroupy jako tradiční česká surovina: Jaké se dávají do kuby?

Než se obilná zrna zpracují do lépe rozpoznatelných forem, jsou považována za kroupy. Jak chutnají, jsou zdravé a z kolika druhů můžete vybírat? Z jakých krup se dělá staročeský houbový kuba? A proč má smysl kroupy zařadit do jídelníčku?

  • Vánoce
  • potraviny

Mohlo by vás zajímat

Odbornice radí, jak číst etikety potravin a čeho si na nich primárně všímat
Rady pro začínající běžce: intervaly, tempo, regenerace nebo volba kroků
Znáte renkon? Tato exotická potravina má silnou tradici v Číně a mnoho prospěšných účinků na zdraví
Chyby chronických dietářek, kterých byste se měly vyvarovat
Krémová hrachová kaše s karamelizovanou zeleninou
Trápí vás po jídle migrény, nevolnosti nebo vyrážka? Možná máte nedostatek enzymu DAO
Pravidla sázení rajčat v květnu – kdy je zasadit a jak o ně pečovat?
Těhotenská cukrovka: Komu hrozí, jak se diagnostikuje a jak se léčí
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email