{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Bezlepkové pečení cukroví: s jakými druhy mouky se nejlépe pracuje?

Adventní čas je tu a s ním i doba pečení vánočního cukroví. Každý zná klasické druhy, jako jsou rohlíčky, linecké nebo perníčky. Co takhle pečení letos trochu odlehčit? Stačí použít místo klasické mouky nějakou bezlepkovou. Po takovém cukroví vám nebude těžko a chuť i vzhled se zásadně nezmění. Dnes navíc najdete v obchodech mnoho druhů. Je jen potřeba použít tu správnou mouku na konkrétní druh cukroví. Jaké jsou nejlepší kombinace? A v čem jsou bezlepkové mouky lepší oproti klasické?

  • Vánoce
  • cukroví

Mohlo by vás zajímat

Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Zářivá pleť bez mastnoty: Jak si vybrat správný opalovací krém pro mastnou pleť?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email