{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Zeleninové lečo s vejcem

Lečo je typickým zeleninovým pokrmem, které bývá často doplněno vejci. K přípravě je zapotřebí jen pár surovin, které se společně dusí a propojí se tak všechny chutě. Pokrm je výživný a lahodný zároveň.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Podzimní rovnodennost a babí léto aneb loučíme se s létem a vítáme nové období
Glykogen jako rezervoár rychlé energie. Jak navýšit jeho zásoby v těle?
Rakytník – účinky, využití a návod na přípravu čaje, oleje, džemu či masti
MCT oleje: zázrak, nebo jen další marketingový tah?
Kastilské mýdlo a další tuhá kosmetika ušetří místo v kufru i životní prostředí
Září jako měsíc biopotravin a ekologického zemědělství
Proskurník lékařský neboli ibišek – okrasná bylina s léčivými účinky
Pečivo a zdravý životní styl: jde to dohromady?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email