{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Třešně a višně – jaký je mezi nimi rozdíl a proč se nemají zapíjet větším množstvím tekutin?

Konec jara a první dny léta patří třešním a višním. Nastává doba, kdy se plody stromů zbarvují do červených odstínů a jen málokdo jim odolá. Třešně i višně patří mezi oblíbené letní ovoce, je voňavé, slaďoučké a také návykové. Nemělo by se jich ale sníst moc najednou, ani se po jejich konzumaci nemají pít tekutiny. Proč? A jak tyto červenohnědé kuličky využít?

  • ovoce
  • léto

Mohlo by vás zajímat

Přírodní cestou za bronzem: Krásné opálení bez chemie i výčitek
Jezte chytře i v horku: Letní pokrmy, které nezatěžují, ale nabijí tě energií
Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email