{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Polenta po italsku

Polentu, bezlepkovou kukuřičnou krupici, můžete připravovat na několik různých způsobů. Jako příloha je ideální krémová polenta. Polentu lze také využít na zahuštění polévek, gulášů či v tuhé podobě jako tyčinky.

Mohlo by vás zajímat

Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email