{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Kyselé okurky: Proč je my Češi tak milujeme?

Jak křoupou, příjemně zaštipují, jejich sladko-kyselá chuť se rozpouští na jazyku… Ne, nemluvíme o čokoládových bonbonech s chilli, ale o tradičních kyselých okurkách zvaných „nakládačkách“. Ty patří k České kuchyni stejně neodmyslitelně jako k Vánocům stromeček a k Velikonocům vejce. Co nás na nich jako národ tak přitahuje, že na ně zkrátka nedáme dopustit?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email