{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Kyselé okurky: Proč je my Češi tak milujeme?

Jak křoupou, příjemně zaštipují, jejich sladko-kyselá chuť se rozpouští na jazyku… Ne, nemluvíme o čokoládových bonbonech s chilli, ale o tradičních kyselých okurkách zvaných „nakládačkách“. Ty patří k České kuchyni stejně neodmyslitelně jako k Vánocům stromeček a k Velikonocům vejce. Co nás na nich jako národ tak přitahuje, že na ně zkrátka nedáme dopustit?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Přírodní cestou za bronzem: Krásné opálení bez chemie i výčitek
Jezte chytře i v horku: Letní pokrmy, které nezatěžují, ale nabijí tě energií
Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email