{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Zapečené špaldové palačinky s ricottou a špenátem

Palačinky nemusíte připravovat jen na sladko. Jejich slaná verze je také výborná. Vyzkoušejte tyto špaldové palačinky plněné špenátem a jemnou ricottou. Zapečené jsou navíc na povrchu křupavé a výborný oběd je na stole.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email