{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Zapečené špaldové palačinky s ricottou a špenátem

Palačinky nemusíte připravovat jen na sladko. Jejich slaná verze je také výborná. Vyzkoušejte tyto špaldové palačinky plněné špenátem a jemnou ricottou. Zapečené jsou navíc na povrchu křupavé a výborný oběd je na stole.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Zářivá pleť bez mastnoty: Jak si vybrat správný opalovací krém pro mastnou pleť?
Hormony vzhůru nohama? Jak zvládnout návaly horka a další potíže po čtyřicítce!
Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Přírodní cestou za bronzem: Krásné opálení bez chemie i výčitek
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email