{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Rozhovor s biochemičkou: „Jídla máme nadbytek, nutričně je ale řada lidí podvyživených…“

Doplňky stravy jsou diskutovaným tématem. Jedni na ně nedají dopustit, jiní jejich význam zpochybňují. Co je pravdy na obou verzích a měly by mít doplňky stravy v našem jídelníčku své místo? O tom jsme si povídali s Michaelou Bebovou, biochemičkou a odbornicí na výživu.

  • zdraví
  • doplněk stravy

Mohlo by vás zajímat

Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Půst jako vzpruha pro organismus i záležitost duchovní a ekologická
Bosá chůze: Přínosy, rizika a pohled odborníků
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email