{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Rozhovor s biochemičkou: „Jídla máme nadbytek, nutričně je ale řada lidí podvyživených…“

Doplňky stravy jsou diskutovaným tématem. Jedni na ně nedají dopustit, jiní jejich význam zpochybňují. Co je pravdy na obou verzích a měly by mít doplňky stravy v našem jídelníčku své místo? O tom jsme si povídali s Michaelou Bebovou, biochemičkou a odbornicí na výživu.

  • zdraví
  • doplněk stravy

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email