{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Rýže a vše co o ní potřebujete vědět: správná příprava, nutriční výhody, ale i jedno varování

Rýži jíme poměrně často, je typickou přílohou i neodmyslitelnou součástí východních kuchyní. Víme ale vlastně, jakou má nutriční hodnotu nebo že můžeme vybírat hned z několika druhů? Doby, kdy byla dostupná jen obyčejná bílá rýže, jsou totiž minulostí. Co všechno o rýži možná (ne)víte?

  • bezpečnost potravin
  • potraviny

Mohlo by vás zajímat

Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Přírodní cestou za bronzem: Krásné opálení bez chemie i výčitek
Jezte chytře i v horku: Letní pokrmy, které nezatěžují, ale nabijí tě energií
Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email