{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Kombucha a vodní kefír: Fermentované nápoje, které prospívají našim střevům

Popularita kombuchy se dostala na vrchol, fermentace je zkrátka trendy. Prodává se nejen v obchodech, ale umíchají vám ji na přání i v restauracích. Poslední dobou se ale zdá, že jí roste silný konkurent. Nebo parťák? Posuďte sami. Jak si stojí kombucha ve srovnání s vodním kefírem?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email