{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Potraviny podporující vznik zánětu, kterým je opravdu dobré se vyhýbat

O zdraví prospěšných potravinách čteme dnes a denně. O potravinách, které v těle mohou spouštět zánět, se už tak často nemluví. Ty mohou být ale příčinou vážných onemocnění, jako je třeba artritida (zánět kloubů), onemocnění srdce, Alzheimerova choroba, cukrovka aj. Z toho důvodu je potřeba jim věnovat pozornost. Jakým potravinám je lepší se vyhnout?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Přírodní cestou za bronzem: Krásné opálení bez chemie i výčitek
Jezte chytře i v horku: Letní pokrmy, které nezatěžují, ale nabijí tě energií
Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email