{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Krémové rizoto s medvědím česnekem, špenátem a hráškem

Krémové rizoto je plné zelených barev a výrazné chuti vína. Sezóna medvědího česneku, která trvá jen pár týdnů, je v plném proudu a je ideální čas vyrazit na něj do přírody. Výrazná chuť a vůně této bylinky rizoto příjemně doladí.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Půst jako vzpruha pro organismus i záležitost duchovní a ekologická
Bosá chůze: Přínosy, rizika a pohled odborníků
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email