{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Chemie v kuchyni: Proč nám slunečnicová semínka občas při pečení zmodrají?

Slunečnicová semínka jsou oblíbenou součástí semínkových směsí, müsli i raw tyčinek, ale i celozrnného pečiva či čistozrnných chlebů. Obsahují významný podíl zdraví prospěšných tuků, vitamíny a minerály a rozhodně by v našem jídelníčku neměly chybět. Jak jsou pro nás nejvíce prospěšné a na co si při jejich konzumaci dát pozor?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Jak zasklení balkonu ovlivňuje kvalitu vzduchu v bytě a vznik plísní
Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email