{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Grilovací sezóna je tady. Takhle letos zazáříte

Počasí, které je jako stvořené pro víkendové grilování, je konečně tady. A tak můžete rodinu, přátele nebo třeba kolegy z práce pravidelně zvát na svou zahradu. Máme pro vás pár tipů, jak vše pozvednout na vyšší úroveň a překonat své pokrmy z minulých sezon.

Mohlo by vás zajímat

Tipy a zásady pro zdravé svačiny pro školáky
Máte problémy s „esíčkem“? Co to vlastně je a jak se bolesti postupně zbavit
Podzimní rovnodennost a babí léto aneb loučíme se s létem a vítáme nové období
Glykogen jako rezervoár rychlé energie. Jak navýšit jeho zásoby v těle?
Rakytník – účinky, využití a návod na přípravu čaje, oleje, džemu či masti
MCT oleje: zázrak, nebo jen další marketingový tah?
Kastilské mýdlo a další tuhá kosmetika ušetří místo v kufru i životní prostředí
Září jako měsíc biopotravin a ekologického zemědělství
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email