{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Čerstvost, kvalita a chuť opravdového jídla, nebo raději sáhnete po prášku?

Kdokoliv se o jídlo a výživu jako takovou jen trochu zajímá, určitě si všiml trendů posledních let, mezi které patří nejen návrat k přirozené, lokální a sezonní stravě, ale také pravý opak, kterým může být jídlo z prášku. Nemyslíme ale nyní instantní polévky nebo nudle z devadesátých let. Řeč je o zcela jiné dimenzi stravy, kdy pomocí prášku a vody můžete získat plnohodnotné jídlo. Dnešní doba na nás klade vysoké nároky, a my tak hledáme možnosti, jak si život usnadnit, a to i pomocí jídla. Je jídlo v prášku jídlem budoucnosti?

  • bílkoviny
  • potraviny

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email