{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Dýně – se správným zacházením vám vydrží až do jara

S příchodem podzimu na trhu již běžně najdeme různé druhy dýně, například hokkaido, máslovou, špagetovou nebo patizon. Sice si své pravidelné místo v jídelníčku ještě u mnoha lidí hledá, pravdou ale je, že se v českých kuchyních i receptech vyskytuje stále častěji. Jaké přínosy pro tělo má nejen dužina, ale také její semínka? A na co všechno lze dýni využít?

  • zelenina

Mohlo by vás zajímat

Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email