{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Dýňová polévka s červenou čočkou a parmezánovými krutony

Zpříjemněte si chladné podzimní dny voňavou dýňovou polévkou. Ta je zahuštěna červenou čočkou, která je jemná a dobře stravitelná. Díky krutonům je polévka příjemně sytá.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Bezpečné užívání alobalu v kuchyni. Proč je jedna strana lesklá a druhá matná?
Anafylaktický šok – jak se projevuje a jaká se podává první pomoc?
Kreatin: zázračný doplněk stravy nebo vyhozené peníze?
Pšeničné klíčky nepatří jen do ranní kaše. Olej prospívá ekzematické pokožce a krepatým vlasům
Syndrom suchého oka: co je jeho příčinou a jak vypadá doporučená léčba
Repelenty proti hmyzu: jak fungují, jaké máme druhy a co má nejvyšší účinnost?
Zánět šlach: co ho způsobuje a jak na jeho léčbu?
Jaké doplňky stravy vybrat, když plánujete těhotenství, máte doma puberťáky, nebo vám táhne na šedesát
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email