{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Proč dát letos šanci kaprovi před řízkem

Kapr je v naší zemi jedním z nejčastějších druhů ryb a snad všichni jej máme spojeného právě se štědrovečerní večeří. Nicméně v posledních letech začíná ztrácet na popularitě a mnozí si ke sváteční hostině raději připraví rybu jinou, případně zvolí třeba maso kuřecí nebo hovězí. Ryby jsou ale obecně zdrojem cenných živin, a to platí i u kapra. Jakým složením se pyšní, kde je jeho původ a proč jej nezavrhovat?

  • bílkoviny
  • Vánoce

Mohlo by vás zajímat

Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Zářivá pleť bez mastnoty: Jak si vybrat správný opalovací krém pro mastnou pleť?
Hormony vzhůru nohama? Jak zvládnout návaly horka a další potíže po čtyřicítce!
Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email