{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Zdravotní rizika umělých dochucovadel a aromat v potravinách

V našem neustálém hledání stále chutnějších a lákavějších potravin a zároveň při otázce jejich výrobců ohledně ekonomické návratnosti v rámci snižování výrobní ceny produktu jsme postaveni tváří v tvář syntetickým dochucovadlům. Cena pro zdraví člověka, kterou zaplatí za jejich pravidelnou konzumaci ale může být poměrně vysoká.

  • bezpečnost potravin

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email