{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Hlídáte si příjem cukru? Pak si dejte pozor na maltodextrin ve zpracovaných potravinách

Maltodextrin je jedna ze seznamu položek, s nimiž se na etiketách a zadních stranách obalů potravin potkáváte poměrně často. Jedná se o relativně běžnou přísadu mnoha zpracovaných potravin. Proč se maltodextrin v potravinách vůbec vyskytuje a měli bychom se ho obávat?

  • zdraví

Mohlo by vás zajímat

Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email