{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Epidemie nadbytku soli v jídelníčku – snižte její množství, než bude pozdě

Sůl se nachází téměř ve všem, co jíme a pijeme. Když je jí moc, může se podílet na řadě onemocnění. Totéž ale platí, když je jí málo. Jak to vlastně je, jak moc si její příjem hlídat a kterých potravin se raději vyvarovat?

  • zdraví

Mohlo by vás zajímat

Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email