{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Vláknina v jídelníčku – vše, co o ní potřebujete vědět

Vláknina patří mezi často opomíjené složky stravy. Ačkoliv pro nás má malou výživovou hodnotu, představuje nepostradatelnou součást vyváženého jídelníčku a nezbytnou potravu pro náš střevní mikrobiom. Kolik vlákniny bychom měli denně přijmout a lze si pomoci nějakými koncentrovanějšími zdroji?

  • životní styl

Mohlo by vás zajímat

Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email