{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Kefír, zákys nebo podmáslí – jak se vyznat v zakysaných mléčných výrobcích?

Snad každý zdravý jídelníček obsahuje zakysané mléčné produkty, které jsou nejen výborným zdrojem bílkovin a vápníku, ale také působí blahodárně na naše střeva. Co všechno patří mezi zakysané mléčné produkty a v čem tkví jejich prospěšnost?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Hormony vzhůru nohama? Jak zvládnout návaly horka a další potíže po čtyřicítce!
Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Přírodní cestou za bronzem: Krásné opálení bez chemie i výčitek
Jezte chytře i v horku: Letní pokrmy, které nezatěžují, ale nabijí tě energií
Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email