{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Celozrnný beránek s vůní citrónu

Pečení beránka náleží tradičně sobotě, kdy se vše připravuje na Boží hod velikonoční. Upečte si letošní rok o něco zdravější a zajímavější verzi beránka – s celozrnnou moukou, kokosovým olejem, ovoněný citrónem a doslazený hlavně hruškou.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email