{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Věčný souboj: Je lepší jíst máslo nebo margarín?

V regálech obchodů na ně zpravidla narážíme hned vedle sebe: margarín a máslo. Tuky, které slouží k namazání si pečiva, což my Češi tak milujeme. Jak se změnil pohled na margaríny? A vítězí po tolika letech opět máslo?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email