{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Chřest nejlépe chutná v den sklizně. Jak v obchodě poznat, že je čerstvý?

Chřestová sezóna trvá přibližně od poloviny dubna a končí v červnu. Většinu si zvládneme vypěstovat v České republice, takže nejen, že je to zelenina plná vitamínů a minerálů, která snižuje riziko rakoviny, navíc její pěstování nezatěžuje životní prostředí. Vyberte si bílý, zelený nebo nepříliš známý fialový. Který je váš favorit?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email