{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Chřest nejlépe chutná v den sklizně. Jak v obchodě poznat, že je čerstvý?

Chřestová sezóna trvá přibližně od poloviny dubna a končí v červnu. Většinu si zvládneme vypěstovat v České republice, takže nejen, že je to zelenina plná vitamínů a minerálů, která snižuje riziko rakoviny, navíc její pěstování nezatěžuje životní prostředí. Vyberte si bílý, zelený nebo nepříliš známý fialový. Který je váš favorit?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email