{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Bramboráčky z červené řepy

Červená řepa patří mezi naši tradiční podzimní kořenovou zeleninu. Zpracovávat se dají jak její listy, tak také kořen, který je při vaření častější. Výborné spojení je pak v kombinaci s kozím sýrem např. v salátu či v podobě bramboráčků, kdy řepa lahodně nahradí brambory.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email