{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Polévka z pečené mrkve s červenou čočkou

Luštěniny, které jsou zdrojem bílkovin a mají vyšší podíl vlákniny, bychom měli pravidelně zařazovat do jídelníčku. Příprava červené čočky je ideální, jelikož se nemusí předem namáčet. Je tedy rychle připravená a snadno stravitelná. Pečená zelenina pak polévce dodá zcela specifickou chuť.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email