{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Kapustová frittata

Frittata je tradiční italský pokrm. Základ této pochoutky tvoří vejce. Zbylé ingredience můžete různě kombinovat. Výsledkem je po upečení slaný koláč, který se hodí jak na oběd, tak jako rychlá večeře.

  • recept

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email