{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Ghí a přepuštěné máslo není totéž! V čem se liší?

Tuky se těší našemu velkému zájmu. Vedle kokosového oleje zažívá ohromný boom i znovuobjevené ghí (ghee), kterému nikdo neřekne jinak, než přepuštěné máslo. Věděli jste ale, že to není to samé a že jsou tyto dva názvy často nesprávně zaměňovány?

  • zdravá strava

Mohlo by vás zajímat

Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Tejpování proti vráskám: Hit, který hýbe internetem
Přírodní cestou za bronzem: Krásné opálení bez chemie i výčitek
Jezte chytře i v horku: Letní pokrmy, které nezatěžují, ale nabijí tě energií
Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email