{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Fermentace je trendy. Dopřejte si burčák bez výčitek a udělejte něco pro své zdraví

Pokud patříte mezi milovníky burčáku, máme pro vás dobrou zprávu. Ačkoliv je to alkoholický nápoj, v mnoha ohledech je zdraví prospěšný. Fermentace, česky kvašení, je aktuálně velmi doceňovaný proces, a tak se fermentovaným nápojům věnuje stále větší pozornost.

  • životní styl

Mohlo by vás zajímat

Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email