{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jáhlový nákyp s ovocem

Jáhly jsou tradiční českou bezlepkovou potravinou, která se postupně začíná opět vracet do našich jídelníčků. Vyzkoušejte z nich připravit ovocný nákyp, kterým obměníte snídani. Díky sněhovým bílkům je nákyp krásně nadýchaný.

  • recept
  • ovoce

Mohlo by vás zajímat

Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email