{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jablka – hvězdy podzimu, které podpoří zdraví. Zde jsou méně tradiční použití v kuchyni

Podzimní období právě vrcholí a s ním přichází na trh také řada skvělých potravin, které k podzimu neodmyslitelně patří. Jednou z nich je jablko. Tato šťavnatá pochoutka je součástí českých kuchyní od nepaměti a má velice široké využití. Kromě toho je to doslova vitaminová bomba. Čím vším se jablíčka mohou chlubit? A co všechno se z nich dá připravit?

  • ovoce
  • vláknina
  • podzim

Mohlo by vás zajímat

Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Nadměrné pocení: Kdy je to ještě normální a kdy už jde o nemoc?
Zářivá pleť bez mastnoty: Jak si vybrat správný opalovací krém pro mastnou pleť?
Hormony vzhůru nohama? Jak zvládnout návaly horka a další potíže po čtyřicítce!
Dlouhé řasy a husté obočí? Příroda má recept!
Letní stůl v plné síle: Co vařit, když teploměr stoupá
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email