{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Na čem (ne)smažit štědrovečerního kapra? Přehled vhodných a nevhodných tuků

Štědrovečerní večeře je jedním z tradičních milníků českých Vánoc. Kromě hrachovky, rybí polévky a bramborového salátu k ní samozřejmě neodmyslitelně patří také smažený kapr či řízek. V poslední době to je ale i čím dál tím častěji rostlinná alternativa obalená v hrašce či těstíčku. S tím každoročně vyvstává otázka, na čem onu zásadní část večeře osmažit, aby byl výsledný pokrm nejen chutný, ale také zdravý.

  • zdravá strava
  • tuky
  • Vánoce

Mohlo by vás zajímat

Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email