{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Červená paprika jako koření: V čem prospívá zdraví a proč jí používat v kuchyni?

Světlé, červené, mleté koření vyrobené z paprik patřících do rodiny Capsicum annuum zahrnující papriky sladké, jemné, červené, feferonky, kajenské a další bývá v kuchyni hojně využíváno. Jaké jsou zdravotní výhody tohoto svérázného dochucovadla a proč je dobré jej mít v jídelníčku?

  • zdraví
  • koření

Mohlo by vás zajímat

Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email