{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Neberte jídlo jako hřích aneb jak se nezbláznit v době plné diet

S rostoucím počtem možností, jak se stravovat, také úměrně tomu roste i riziko, že z toho všeho už trochu „blbneme“. V době přeplněné informacemi o jídle je tedy obzvlášť důležité zachovat si zdravý selský rozum a nenechat si jídlo (potažmo hubnutí) přerůst přes hlavu. Jak se ale v tom všem vyznat? A jak se bránit ostatním, kteří nějakému stylu stravování už propadli? Jít s kamarádkou na kávu, a přitom od ní poslouchat, jak se zabíjíte tím, že si dáte mléko i cukr? Nebo být svědkem situace v restauraci, kdy je obsluha bombardována otázkami typu „je ta zálivka bez cukru?“. Toto je realita všedních dní. Je to ale ještě normální?

  • zdravá strava
  • hubnutí

Mohlo by vás zajímat

Rady pro začínající běžce: intervaly, tempo, regenerace nebo volba kroků
Znáte renkon? Tato exotická potravina má silnou tradici v Číně a mnoho prospěšných účinků na zdraví
Chyby chronických dietářek, kterých byste se měly vyvarovat
Krémová hrachová kaše s karamelizovanou zeleninou
Trápí vás po jídle migrény, nevolnosti nebo vyrážka? Možná máte nedostatek enzymu DAO
Pravidla sázení rajčat v květnu – kdy je zasadit a jak o ně pečovat?
Těhotenská cukrovka: Komu hrozí, jak se diagnostikuje a jak se léčí
Co jsou homeopatika, na jakém principu fungují a jak souvisí s placebem?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email