{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Neberte jídlo jako hřích aneb jak se nezbláznit v době plné diet

S rostoucím počtem možností, jak se stravovat, také úměrně tomu roste i riziko, že z toho všeho už trochu „blbneme“. V době přeplněné informacemi o jídle je tedy obzvlášť důležité zachovat si zdravý selský rozum a nenechat si jídlo (potažmo hubnutí) přerůst přes hlavu. Jak se ale v tom všem vyznat? A jak se bránit ostatním, kteří nějakému stylu stravování už propadli? Jít s kamarádkou na kávu, a přitom od ní poslouchat, jak se zabíjíte tím, že si dáte mléko i cukr? Nebo být svědkem situace v restauraci, kdy je obsluha bombardována otázkami typu „je ta zálivka bez cukru?“. Toto je realita všedních dní. Je to ale ještě normální?

  • zdravá strava
  • hubnutí

Mohlo by vás zajímat

Jak zasklení balkonu ovlivňuje kvalitu vzduchu v bytě a vznik plísní
Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email