{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Neberte jídlo jako hřích aneb jak se nezbláznit v době plné diet

S rostoucím počtem možností, jak se stravovat, také úměrně tomu roste i riziko, že z toho všeho už trochu „blbneme“. V době přeplněné informacemi o jídle je tedy obzvlášť důležité zachovat si zdravý selský rozum a nenechat si jídlo (potažmo hubnutí) přerůst přes hlavu. Jak se ale v tom všem vyznat? A jak se bránit ostatním, kteří nějakému stylu stravování už propadli? Jít s kamarádkou na kávu, a přitom od ní poslouchat, jak se zabíjíte tím, že si dáte mléko i cukr? Nebo být svědkem situace v restauraci, kdy je obsluha bombardována otázkami typu „je ta zálivka bez cukru?“. Toto je realita všedních dní. Je to ale ještě normální?

  • zdravá strava
  • hubnutí

Mohlo by vás zajímat

Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email