{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Velký návrat másla do jídelníčku. Proč bylo považováno za zdraví škodlivé a nyní slaví znovuzrození?

Oblast stravování má už pár let svého staronového hrdinu. Je jím máslo, které jsme léta zavrhovali v domnění, že jde o něco zcela nezdravého či přímo škodlivého, a nyní je zpět na scéně mezi žádanými potravinami. Jak to je s máslem doopravdy? A proč bylo dříve zatracováno a nyní je opět na výsluní?

  • tuky
  • cholesterol

Mohlo by vás zajímat

Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Rodiče pozor: Tohle jsou svačiny, se kterými u dětí nejen vyhrajete, ale uděláte i něco pro jejich zdraví
Houby a dieta: Jíte je správně, nebo děláte častou chybu, která brání hubnutí?
Trápí vás unavená pleť? Zde sou sezónní potraviny, které z ní udělají zázrak bez drahé kosmetiky
Zapomeňte na jahody – teď vládnou švestky, mirabelky a hrozny! Víte, co z nich připravit?
Nadýmání a dech s odérem zkažených vajec. Tyto příznaky poukazují na málo známý zdravotní problém
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email