{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Velký návrat másla do jídelníčku. Proč bylo považováno za zdraví škodlivé a nyní slaví znovuzrození?

Oblast stravování má už pár let svého staronového hrdinu. Je jím máslo, které jsme léta zavrhovali v domnění, že jde o něco zcela nezdravého či přímo škodlivého, a nyní je zpět na scéně mezi žádanými potravinami. Jak to je s máslem doopravdy? A proč bylo dříve zatracováno a nyní je opět na výsluní?

  • tuky
  • cholesterol

Mohlo by vás zajímat

Rady pro začínající běžce: intervaly, tempo, regenerace nebo volba kroků
Znáte renkon? Tato exotická potravina má silnou tradici v Číně a mnoho prospěšných účinků na zdraví
Chyby chronických dietářek, kterých byste se měly vyvarovat
Krémová hrachová kaše s karamelizovanou zeleninou
Trápí vás po jídle migrény, nevolnosti nebo vyrážka? Možná máte nedostatek enzymu DAO
Pravidla sázení rajčat v květnu – kdy je zasadit a jak o ně pečovat?
Těhotenská cukrovka: Komu hrozí, jak se diagnostikuje a jak se léčí
Co jsou homeopatika, na jakém principu fungují a jak souvisí s placebem?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email