{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Pohanka: jedni ji milují, druzí ji nemohou cítit. Proč byste ji měli zařadit do jídelníčku?

Pokud se vyhýbáte lepku a přesto hledáte potraviny, které poskytují všechny výhody obilovin, jistě si zamilujete pohanku. Nejen, že funguje jako alternativa/náhrada běžných obilovin, ale nadchne vás jemnou oříškovou chutí a jedinečným nutričním složením.

  • tradice
  • vláknina

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email