{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Pohanka: jedni ji milují, druzí ji nemohou cítit. Proč byste ji měli zařadit do jídelníčku?

Pokud se vyhýbáte lepku a přesto hledáte potraviny, které poskytují všechny výhody obilovin, jistě si zamilujete pohanku. Nejen, že funguje jako alternativa/náhrada běžných obilovin, ale nadchne vás jemnou oříškovou chutí a jedinečným nutričním složením.

  • tradice
  • vláknina

Mohlo by vás zajímat

Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Půst jako vzpruha pro organismus i záležitost duchovní a ekologická
Bosá chůze: Přínosy, rizika a pohled odborníků
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email