{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Velikonoční pokrmy – tipy, jak vytvořit lehká a stravitelná tradiční jídla

Velikonoce jsou mimo jiné také svátky dobrého jídla a pití. Každoroční tradicí je pečení a vaření nejrůznějších svátečních dobrot, jako jsou jidáše, beránek, mazanec nebo nádivka. Ani velikonoční menu ale nemusí být za každou cenu kalorické a těžké, stačí do některých pokrmů zvolit zdravější alternativy, které jsou dnes už skoro klasikou, navíc běžně dostupnou, a přidat pohyb třeba v podobě procházek. Sváteční dny si pak užijete mnohem více.

  • tradice
  • Velikonoce

Mohlo by vás zajímat

Jezte chytře i v horku: Letní pokrmy, které nezatěžují, ale nabijí tě energií
Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email