{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Velikonoční pokrmy – tipy, jak vytvořit lehká a stravitelná tradiční jídla

Velikonoce jsou mimo jiné také svátky dobrého jídla a pití. Každoroční tradicí je pečení a vaření nejrůznějších svátečních dobrot, jako jsou jidáše, beránek, mazanec nebo nádivka. Ani velikonoční menu ale nemusí být za každou cenu kalorické a těžké, stačí do některých pokrmů zvolit zdravější alternativy, které jsou dnes už skoro klasikou, navíc běžně dostupnou, a přidat pohyb třeba v podobě procházek. Sváteční dny si pak užijete mnohem více.

  • tradice
  • Velikonoce

Mohlo by vás zajímat

Grilovací sezóna je tady. Takhle letos zazáříte
Přilba, chrániče, hořčík, ale i vhodná mastička – jak na účinnou prevenci zranění při sportu?
Není bílkovina jako bílkovina – jak zvýšit využitelnost bílkovin v rostlinné stravě?
Lékárnička na cestu k moři – co nezapomenout přibalit a co je naopak zbytečné?
Zásady pro sportování během parných letních dnů
Syndrom polycystických vaječníků může způsobit neplodnost. V čem spočívá a jaké ženy ohrožuje?
V kondici i na dovolené: Jak zůstat fit i během volných dnů?
Alergie na hmyzí bodnutí – jak okamžitě poznáte, že musíte jednat rychle?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email