{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Typicky jarní potraviny, které obohatí váš jídelníček

Jaro už je nějakou dobu s námi a my si tak užíváme delší dny, více slunce a také stoupající teploty. Společně s tím přichází na řadu také lehčí verze pokrmů, které vynikají svou svěžestí, čerstvostí i barevností. V tomto období je ideální čas na potraviny typické pro první jarní týdny, zejména ty zelené. Na které zelené potraviny je dobré zaměřit se právě teď?

  • bylinky
  • jaro

Mohlo by vás zajímat

NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email