{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jackfruit – ovoce, které svou strukturou nahradí maso v rostlinné kuchyni

V poslední době můžeme pozorovat zvýšený zájem o různé výrobky nahrazující maso. Důvodů je hned několik, například etika, ekologie či zdraví. Přichází tedy skutečně doba, kdy živočišné maso budeme nahrazovat rostlinnými alternativami? Možnosti jsou dnes celkem rozšířené. Úskalím pak může být odlišná kvalita těchto „náhražek“. Jistě znáte klasické sójové výrobky, různé druhy obilovin nebo jiných luštěnin, ze kterých jsou alternativy vyráběny. Už jste ale slyšeli o chlebovníku?

  • ekologie
  • maso
  • potraviny

Mohlo by vás zajímat

NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email