{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jak správně uchovávat sklizené potraviny na zimu

Podzimní období se nese ve znamení sklizně, přičemž toho bývá najednou tolik, že nelze všechno ihned spotřebovat. Přebytky by byla škoda vyhazovat, proto je dobré s nimi naložit tak, aby vydržely delší dobu, třeba i přes celou zimu nebo do další sezony. Plody přírody si pak můžete vychutnat kdykoliv v průběhu roku a těžit z jejich živin i mimo jejich sezonu. Jak tedy nejlépe uskladnit ovoce a zeleninu, aby vydržely co nejdéle?

  • zelenina
  • podzim

Mohlo by vás zajímat

NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email