{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Lahůdkové droždí – buchty vám s ním nevykynou, zdraví ale prospěje

Kvasnice, známé také pod pojmem droždí, jsou poměrně běžnou surovinou v naší domácnosti. Mnozí si pod tímto pojmem představí nepříjemně páchnoucí kostku něčeho, co nám zajistí nakynutí těsta. Rozlišujeme však droždí určené k pečení a droždí neaktivní, tzv. lahůdkové. Podívejme se nyní více, proč je vhodné jím obohatit náš jídelníček.

  • chuť
  • minerály

Mohlo by vás zajímat

NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
S prvními silnými slunečními paprsky se začínají ozývat alergie na slunce. Jak se chránit?
Jak si poradit s nepříjemným alergickým svěděním očí
Jak si užít Velikonoce bez odpírání a bez kil navíc
Mikroplasty v těle: Skrytá hrozba, které se (ne)vyhneme?
Zažívací potíže po dietních chybách: Jak si rychle pomoci?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email