{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Miso polévka je zdraví prospěšná stejně jako vývary. Jak ji připravit?

Miso pasta se skvěle hodí na dochucování zeleninových i masových pokrmů a tvoří základ populární miso polévky. Díky fermentaci je nabitá vitamíny a minerály. Jestli jste ji ještě nevyzkoušeli, zajděte do prodejny zdravé výživy, kde si vyberete z několika druhů.

  • zdraví
  • trávení

Mohlo by vás zajímat

Letní změna režimu: Jak udržet zdravý životní styl i o prázdninách
Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email