{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Představujeme ideální tuk pro smažení kapra, který je plný prospěšných omega-3 tuků

Tento olej je bohatý na omega-3 mastné kyseliny a pro nás je např. na rozdíl od tuku kokosového přirozený, protože je lokální a pochází z „domácího“ pěstitelství. Během tepelné úpravy je stabilní, proto se hodí i pro smažení. O jakém tuku je řeč?

  • zdravá strava
  • tuky
  • Vánoce

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email