{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Místo kapra nebo řízku rostlinná náhražka. Stále více lidí volí vánoční menu bez masa

Společnost Beyond Meat přišla na trh s rostlinnou alternativou hovězího plátku, který se podle mnohých velmi věrně chutí i texturou podobá hovězímu masu. A není sama – v těsném závěsu za ní kráčí i známý gigant Nestlé a o něco méně známější (alespoň pro nás) Impossible Foods. Rostlinných náhražek masa přibývá dnes a denně.

  • životní styl
  • ekologie
  • maso

Mohlo by vás zajímat

Ochrana těla před vedrem: Nejlepší tipy, jak se ochladit i bez klimatizace
Mozek na restart: Proč dopaminový detox mění, jak pociťujete radost
Močovina v krému? Ano! A vaše pokožka vám poděkuje
Třešně jako silný zdroj antioxidantů a anti-agingový prostředek
Virus Epstein-Barrové (EBV) – příznaky, diagnóza a léčba
NMN (nikotinamidmononukleotid): látka slibující dlouhověkost
Jak menstruační cyklus ovlivňuje čich a chutě
Zelený ječmen pro zdraví v kosmetice a péči o pleť
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email