{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Podle čeho vybírat kvalitní čokoládu – nejen k Valentýnu?

Bonboniéra, čokoládové pralinky nebo tabulka čokolády – častý projev náklonnosti nejen v den sv. Valentýna. Sortiment čokoládových potravin je vskutku široký, ne každý produkt se ale může pyšnit vysokou kvalitou. Dnešní video tedy bude o tom, jak poznat kvalitní čokoládu a bonboniéru.

  • životní styl
  • cukr
  • čokoláda

Mohlo by vás zajímat

Dušičky a vůně: Co možná nevíte o vůních a bylinách ve spojení se smrtí
Podzim bez skořice? Těžko! Ale tahle voňavá přísada má i svou temnou stránku
Brní vám nohy častěji? Může jít o skrytý problém, který byste neměli podcenit
Dýně vládnou podzimu. Proč by rozhodně neměla chybět na vašem talíři?
Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email