{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Rybíz: příznivé účinky na zdraví a tipy na využití v kuchyni

I když je u nás nejrozšířenějším druhem drobného bobulovitého ovoce, někteří křiví tvář, když jej vloží do úst, protože jim připadá moc kyselý. Pravdou je, že je rybíz opravdu zdravý a měl by mít v létě místo v našem jídelníčku. Co všechno nám jeho konzumace může přinést?

  • zdravá strava
  • vitamíny
  • ovoce

Mohlo by vás zajímat

Zázrak z východu: Koření, které léčí tělo od hlavy až k patě
Krátké chmurné dny a více únavy? Tohle je tajemství silné imunity i podzimní psychické pohody
Vlašské ořechy: podzimní poklad, který vám doma vydrží celé měsíce – ale jen když víte, jak na ně
Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost: Nevyhazujete některé potraviny zbytečně?
Zapomeňte na probiotika – tohle je novinka, která stojí za pozornost.
Co se stane s vaším životem, když do něj vpustíte rituály?
Správné dýchání = více energie a méně stresu. Umíte to?
Horko a akné? Zjistěte, jak ochránit pleť před zhoršením!
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email